اطلاعات ویزا - استرالیا

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 3-4هفته
مدت اعتبار : 30 روز
مدارک :  
مدارک مورد نیاز جهت اخـذ ویــزای استـرالیـا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی ۱- فرمهای پرشده فارسی(۴ برگ) ۲- اصل پاسپورت ( امضاء شده ) با ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به استرالیا به همراه فتوکپی آن ۳- دو قطعه عکس رنگی جدید ۴- فتوکپی از ویزاهای گذشته علی الخصوص ویزاهای اروپا،انگلستان و آمریکا ۵ – ووچر هتل ۶- ارائه ترجمه رسمی مدارک شامل: ۱-۶- اسناد مالکیت ۲-۶- پرینت حساب بانکی ۶ ماهه گذشته ،صورت حساب جاری،دفترچه پس انداز ۳-۶- گواهی شغلی (آگهی تاسیس و تغییرات شرکت،جواز کسب و…) ۴-۶- شناسنامه ۵-۶- اشتغال به تحصیل فرزندان (در صورت همراه بودن در سفر) استـرالیـا ویزای تجاری-استرالیا با مساحتی معادل۷٫۶۸۶٫۸۸۵ کیلومترمربع یکی از بزرگترین و کم جمعیت ترین کشورهای جهان میباشد هلند و پرتقال به استرالیا اکثر مردم این قاره اروپایی میباشند که از کشورهای انگلیس، اسکاتلند، ایرلند مهاجرت نموده اند و از دیگر ملیت ها نیز می توان چینی ها ژاپنی ها و ایرانیان را نام برد استرالیا با جمعیتی در حدود ۲۱ میلیون نفر یکی از کشورهائی است که کمترین میزان جمعیت در جهان را دارا است و با توجه به سطح سرانه درآمد، مردم از رفاه نسبی بالائی برخوردار میباشند استرالیا یکی از کشورهای مشترک المنافع بریتانیای کبیر میباشد که پایتخت آن شهر کانبـرا و شهرهای مهم آن عبارتند از: سیدنی، ملبورن، بریسبن،آدلاید و پـرت اطلاعات عمومی کشور اسـتـرالیـا
درخواست