اطلاعات ویزا - اسپانیا

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 20 روز
مدت اعتبار : 30 روز
مدارک :  
تور تابستان 93 تور لحظه آخری ترکيه لحظه آخری تور کوش آداسي تور استانبول تور قبرس شمالي تور بدروم تور مارماریس تونس لحظه آخری تور تونس مالزي لحظه آخری تور مالزي + سنگاپور تور کوالالامپور + تور کوالالامپور + پنانگ تور کوالالامپور تور تايلند لحظه آخری بانکوک پاتايا پوکت بانکوک پاتايا امارات متحده عربي لحظه آخری تور دبي هندوستان لحظه آخری بمبئي گوا تور گوا گرجستان تور تفليس ( 6 روزه ) تور تفليس ( 6 روزه ) ويژه تور ويژه تفليس باتومي تور باتومي ( 6 روزه ) مالديو لحظه آخری تور ماله ايران لحظه آخری کيش مشهد اندونزي لحظه آخری تور بالي اطلاعات مسیر ايران کيش ترکيه استانبول آنتاليا کوش آداسي بدروم قبرس ترک مارماريس مالزي کوالالامپور سنگاپور پنانگ اندونزي بالي تايلند بانکوک پاتايا پوکت امارات متحده عربي دبي هندوستان بمبئي گوا دهلي آگرا جيپور گرجستان تفليس باتومي ارمنستان ایروان اروپا اتریش وین ایتالیا فلورانس ونیز میلان رم هتل های ویژه هتل های ترکیه IC Green Palace Hotel Antalya Eftalia Aqua Hotel Alanya RubiPlatinum Hotel Alanya Avrupa Suite Hotel Istanbul Fantasia Hotel Kusadasi هتل های تایلند Thavorn Beach Village Phuket هتل های هند Cidade De Goa Hotel Grand Hyatt Hotel Goa اطلاعات مفید مدارک ویزا هندوستان تايلند امارات سنگاپور ايتاليا آلمان اسپانيا اسلووني فرانسه مجارستان هلند اتريش چک نرخ بروز ارز تبدیل تاریخ شمسی به میلادی پرواز های ورودی فرودگاه امام پرواز های خروجی فرودگاه امام آب و هوای کشورها اختلاف ساعت کشورها ارتباط با ما اطلاعات تماس درباره لاچین سیر دانلود فرم شکوائیه دانلود فرم استخدام اخذ ویزای اسپانیا توضيح فارسي : مدارک لازم : * اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور. * داشتن گذرنامه جداگانه برای تمام افراد الزامی است . * اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود ) * فتوکپي ازتمام صفحات گذرنامه جدید و قبلی. * اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر. * فرم ويزاي افراد زير 16 سال بايد توسط والدين امضاء گردد. *تکميل فرم مشخصات فردي بطور کامل *یک قطعه عکس 4×3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو و پشت نویسی شده. ترجمه انگلیسی شناسنامه ها از صفحات 1 و 2. ( در صورتیکه همسر متقاضی با ایشان مسافرت می نماید ) *ترجمه رسمی گواهي اشتغال به کار يا روزنامه رسمي يا پروانه کسب به نام مسافر. *در گواهي اشتغال به کار بايد نام و سمت مسافر ، ميزان درآمد و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد.اصل و فتوکپی لیست پرداخت حق بیمه های اجتماعی که به تائید شعبه مربوطه رسیده باشد.همراه با مهر و امضاء توسط شخصي غير از مسافر بر روی سر برگ شرکت * براي خانم هاي خانه دار گواهي اشتغال به کار همسر الزامي است. *براي افراد محصل، ترجمه رسمی گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است. *تقاضاي ويزاي افراد محصل و فرهنگيان فقط در ايام نوروز و تابستان پذيرفته مي شود. *براي افراد بازنشسته، حکم بازنشستگي يا کارت بازنشستگي و يا آخرين فيش حقوقي الزامي است . * اصل و ترجمه گواهی حساب یا حسابهای بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب 6 ماه گذشته با مهر و امضاء روابط بین الملل .(توسط بانک ) *ترجمه رسمی سند مالکيت به نام مسافر (تمام صفحات ) *با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید. *ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.
درخواست