اطلاعات ویزا - اندونزی

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : -
مدت اعتبار : -
مدارک :  
صدور ویزای اندونزی در فرودگاه آن برای ایرانیان متوقف گردیده است. جهت اخذ ویزا می بایست به سفارتخانه این کشور مراجعه نمایید و شرکتهای هواپیمایی از سوار نمودن مسافرین ایرانی بدون ویزا خودداری می نمایند. مدارک لازم جهت اخذ ویزا در تهران : اصل پاسپورت با حداقل 7ماه اعتبار از زمان پرواز، 2قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید، گواهی اشتغال به کار و پرینت حساب بانکی هردو به زبان انگلیسی، کپی شناسنامه و کارت ملی
درخواست