اطلاعات ویزا - انگلستان

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : -
مدت اعتبار : -
مدارک :  
(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا) تکمیل ( آنلاین ) فرم درخواست ویزا به زبان انگلیس 2 قطعه عكس 4.5 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد) اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا (در صورت موجود بودن) اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل) اصل و ترجمه پرینت گردش مالی 6 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک) اصل و ترجمه سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ... به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره بانکی , اوراق مشارکت و ... اصل و ترجمه مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است). اصل و کپی بیمه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در انگلستان اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها, سمینارهای علمی و پزشکی پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی
درخواست