اطلاعات ویزا - تاجیکستان

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 5 روز
مدت اعتبار : 30 روز
مدارک :  
• مدارک لازم برای اخذ ویزا تاجیکستان 1. اصل پاسپورت 2. ۱ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید • شرایط اخذ ویزا : ویزا توریستی تاجیکستان ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تاجیکستان اقامت کنید. ویزا از طرف سفارت تاجیکستان به صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تاجیکستان حداقل ۵ روز کاری و ویزا فوری تاجیکستان ۲ روز کاری زمان لازم دارد.
درخواست