اطلاعات ویزا - تایلند

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 3- 5 روز
مدت اعتبار : 30 تا 60 روز
مدارک :  
مدارک جهت اخذ ویزا : اصل پاسپورت + يك قطعه عكس + کپی شناسنامه + اصل بلیت هواپیما + مشخصات فردی حضور مسافر در ایران الزامی می باشد. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌گردد. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید، از اماکن توریستی دیدن کنید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠کیلوگرم- اجناس دلخواه خود را بخرید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود؛ ( در مورد روادید تجاری یا روادید بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است). توجه: روادید توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال نمایید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد. اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است
درخواست