اطلاعات ویزا - سریلانکا

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 7 شب
مدت اعتبار : 15 روز
مدارک :  
مدارک لازم برای اخذ ویزا:پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار عکس رنگی با زمینه سفید 1 قطعه
درخواست