نوع ویزا : شینگن - توریستی
زمان تحویل : 45 روز
مدت اعتبار : 30 روز
مدارک :  
1- تکمیل فرم سفارت 2- دو قطعه عکس جدید رنگی به ابعاد عکس گذر نامه ( عکس نباید قدیمی تر از 6 ماه باشد و اندازه عکس باسد 40.35 میلمتر باشد) با زمینه روشن( یکی الصاق شده بر روی عکس و دیگری به صورت مجزا) 3- اصل گذرنامه معتبر با حداقل سه ماه اعتبار پس از خاتمه ویزای درخواست شده و حداقل دئ صفحه خالی برای الصاق برچسب ویزا 4- اصل شناسنامه متقاضی به همراه یک نسخه کپی A4 از تمام صفحات آن و اصل ترجمه آن 5- یک نسخه کپی A4 از بلط پرواز رفت و برگشت سوئیس 6- مدرک مربوط به تدارک مقدمات سفر ( رزرو هتل برای کل مدت سفر ) 7- برنامه دقیق سفر برای کل مدت سفر به سوئیس یا به سایر کشورهای منطقه شنگن 8- یک نسخه کپی A4 از بیمه درمانی مسافرتی برایب کل مدت سفر ، معتبر برای کل کشورهای شینگن با پوشش حداقل 30 هزار یورو جهت انتقال به وطن به دلایل پزشکی ، فوریت های پزشکی یا فوت 9- گواهی تمکن مالی از بانک مربوطه به انگلیسی با ذکر اعلام موجودی 10- در صورت رد تقاضای ویزا دز طی دو سال گذشته از جانب سفارت دیگری ارائه توضیح کتبی به انگلیسی مبنی بر علت رد آن و دلیل سفر مجدد الزامیست. 11- ترجمه سند فقط یک ملک ( در صورت موجود بودن ) به همراه اصل سند 12- اصل گواهی اشتغال به کار امضاء شده توسط مدیر مسئول نامبرده در پروانه ثبت شرکت که نشانگر سمت ، مدت اشتغال و علت سفر متقاضی باشد به انضمام ترجمه آن. 13- اصل روزنامه رسمی شرکت و اصل ترجمه آن 14- اصل و یک نسخه کپی A4 از لیست پرداختهای بیمه تامین اجتماعی به همراه اصل ترجمه آن 15- اصل جواز کسب و اصل ترجمه آن 16- افراد زیر 18 سال در صورت سفر به تنهایی و یا سفر با یکی از والدین ارائه شناسنامه و رضایتنامه از سوی والدین / والد سررست الزامیست . والدین باید فرم درخواست ویزا را امضاء و یک نسخه کپی از پاسپورت های خود را ضمیمه درخواست نمایند. 17- محصلین و دانشجویان : نامه کتبی مبنی بر تایید ثبت نام از سوی مدرسه و دانشگاه مهم: لطفا توجه داشته باشید سفارت ممکن است علاوه بر مدارک مذکور در صورت لزوم مدارک دیگری نیز از متقاضی درخواست نماید. کلیه مدارک مذکور باید به به زبان انگلیسی ، آلمانی یا فرانسه یا ایتالیایی باشد. در صورتیکه مدارک به زبان دیگری صادر شده باشند ، ترجمه رسمی به یکی از زبانهای مذکور باید به همراه یکی از اصل مدارک ارائه شود. اطلاعات کلی: پذیرش و رسیدگی به درخواستهای ویزا فقط پس از ارئه کلیه مدارک لازم انجام می شود. گذرنامه متقاضی در طول مدت رسیدگی به درخواست ویزا نزد سفارت باقی می ماند کلیه فتوکپی ها میبایستی در اندازه کاغذ A4 به سفارت ارائه شود. اصل مدارک پس از بازرسی عودت داده میشود. لطفا توجه داشته باشید که هیچگونه اطلاعاتی از طریق تلفن انتقال داده نمیشود. در طی مدت رسیدگی به درخواست ویزای متقاضی به سوالات وی در مورد درخواست ویزا پاسخ داده نمی شود. سفارت هیچگونه مسئولیتی در قبال تاخیر در صدئر ئیزا یا رد درخواست ویزا ندارد.
درخواست