اطلاعات ویزا - لهستان

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 14 روز
مدت اعتبار : 90 روز
مدارک :  
مدارک ویزای توریستی: ۱- برنامه سفر با جزئیات کامل ۲- رزرو هتل قطعی ۳- مدارک شغلی فرد شامل :سمت، حقوق با ذکر زمان مصاحبه ۴- مدارک مالی( لیست بیمه، پرینت حساب بانکی ۶ ماهه گذشته) – سند ملکی ۵- سند ازدواج، طلاق ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی یا لهستانی الزامی است. انواع ویزا: • نوع C: جهت ورود به لهستان و دیگر کشورهای شنگن، مدت اعتبار ۹۰ روز • نوع National-D: مدت اعتبار بیش از ۹۰ روز • نوع ترانزیت: اگر شما شهروند کشورهای افغانستان، بنگلادش، کنگو، اریتریا، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان، سریلانکا باشید باید نوع A را اقدام کنید که تنها می توانند در فضای ترانزیت فرودگاه اقامت داشته باشند. متقاضی باید مدارکی ارائه نماید مبنی بر اینکه در تاریخ معین به کشور خود بازگردد. اگر قصد سفر به دیگر کشورهای شنگن را دارید بایستی ورود شما به لهستان بوده و نیز بیشتربن مدت اقامت متقاضی بایستی در لهستان باشد.
درخواست