اطلاعات ویزا - مجارستان

نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 14 روز
مدت اعتبار : 90 روز
مدارک :  
اخذ ویزای مجارستان توضيح فارسي : مدارک لازم : * اصل گذرنامه معتبر امضاء شده با 7 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور. *هر فرد باید گذرنامه جداگانه داشته باشد. *لطفاً از ثبت نام مسافرینی که اخیراً تقاضای آنها برای ویزای شنگن رد شده است خودداری فرمائید. *اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود ) *فتوکپي از صفحات مشخصات گذرنامه و ويزاهاي قبلي شنگن و مجارستان. *تکميل فرم مشخصات فردي بطور کامل. *2 قطعه عکس 4×3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو. *ترجمه انگليسي شناسنامه و فتوکپي فارسي مسافر. (توسط دارالترجمه) *ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار يا روزنامه رسمي يا پروانه کسب اتحاديه و گواهي اشتغال به تحصيل ( توسط دارالترجمه ) *در گواهي اشتغال به کار بايد سمت و ميزان درآمد مسافر ذکر شده باشد. *براي افراد محصل، گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است. * ارائه ضمانت بازگشت الزامی است. *براي افراد بازنشسته، حکم بازنشستگي يا کارت بازنشستگي و يا آخرين فيش حقوقي الزامي است. * پرينت انگليسي حساب جاري 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک) *ترجمه انگليسي سند مالکيت به نام مسافر (توسط دارالترجمه) *ترجمه انگلیسی رضایت نامه پدر خانواده جهت مسافرت همسر و فرزندان و تقبل هزینه ها *با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
درخواست