نوع ویزا : توریستی- تجاری
زمان تحویل : 14 روز
مدت اعتبار : 30 روز
مدارک :  
ويزاي توريستي ندارد. ديدار از اقوام: اقوام درجه يك احتياج به دعوتنامه ندارد. براي اقوام درجه 2 در صورت موافقت، دعوتنامه، 2 قطعه عكس، فتوكپي شناسنامه و گذرنامه از صفحه 2 تا 9 و نامه از محل كار كه در آن ميزان حقوق، مدت مرخصي، حق بيمه و غيره ذكر شود. به انضمام يك پاكت نامه و تمبر زده شود به آدرس متقاضي و گيرنده كه در آن نوشته شده باشد. فرم سفارت، تجاري: دعوتنامه تجاري، نامه معرفي از شركت و همچنين مدارك شركت، 2 قطعه عكس، فتوكپي شناسنامه و همچنين مدارك شركت، 2 قطعه عكس، فتوكپي شناسنامه و گذرنامه از صفحه 2 تا 9، تكميل فرم سفارت كليه مدارك بايد به زبان انگليسي نيز ترجمه شده باشد.
درخواست