نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 7 روز
مدت اعتبار : 30 روز
مدارک :  
کاملاً واضح است که ورود به هندوستان مستلزم داشتن ویزای معتبر است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند. خدمات سفر آژانس آسان هجرت در ضمن اخذ ویزا اقدام به تهیه بلیط پروازهای خارجی به مقصد هندوستان و رزرواسیون هتل های این کشور با ارایه واچر رسمی و همچنین بیمه مسافرتی جهت مسافرین محترم می نماید. در ذیل شرح کامل شرایط اخذ ویزای هندوستان آورده شده است: الف :ویزای توریستی(Tourist Visa): مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای توریستی عبارتند از: 1- اصل پاسپورت 2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی 3- 2 قطعه عکس (فقط 2*2 جدید) 4- کپی صفحه اول و دوم شناسنامه 5-امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد. صدور این ویزا بطور معمول ده روز کاری طول می کشد. ب: ویزای تجاری(Business Visa ): مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از: 1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه 2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری 3- شش قطعه عکس 4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی 5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی 6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد. ج:ویزای دانشجویی(Student Visa) مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از: 1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه 2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان 3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان 4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک 5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی 6- شش قطعه عکس 7- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند. معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد. د: ویزای تحقیقاتی(Research Visa): مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از: 1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه 2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان 3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن 4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی 5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل 6- برنامه سفر 7- دوازده قطعه عکس معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد. ه: ویزای کنفرانس (Conference Visa): مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از: 1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه 2- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس 3-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی 4- معرفی نامه از محل کار در ایران صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.
درخواست