نوع ویزا : توریستی
زمان تحویل : 14 روز
مدت اعتبار : 15 روز
مدارک :  
۱٫ عکس ۲٫ تکمیل فرم ۳٫ بیمه سفر ۴٫ رزرو هتل و بلیط هواپیما ۵٫ پرداخت مبلغ بررسی مدارک (برای هر نفر حدود ۸۰ هزار تومن) ۶٫ گواهی اشتغال به کار برای کارمندها و اشتغال به تحصیل برای دانشجوها (ترجمه شده به انگلیسی) ۷٫ گواهی بانکی از وضعیت حساب بانکی (ترجمه شده به انگلیسی) ۸٫ کپی شناسنامه (ترجمه شده به انگلیسی) ۹٫ پاسپورت و کپی هاش، که در صورت گذر از مصاحبه نگهش می دارن تا ویزا رو توش بزنن
درخواست